Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, augusti 10, 2008

Anna Skipper är på hugget

Anna Skipper är kanske mest känd som programledare i bantningsprogrammet Du blir vad du äter. I det programmet har hon försökt hjälpa kända personer att få fason på sina överviktiga kroppar.

Tänker man på Kicki Danielsson och Bert Karlsson med sin Bert semla så får jag väl säga att
hon har lyckats så där. Men det är kanske lite för svåra objekt som hon har givit sig på.

Nu har Anna i senaste numret av Svensk Golf kollat vad kioskerna på golfbanorna säljertill den som vill ha något till livs efter nian. Jag förstår ju att hon kastar ut den varma korven med vitt bröd till samt kexchokladen direkt. Men att ta korven från golfarna och lära dem att äta något nyttigare istället det är väl ett projekt i klass med att försöka att ta ner månen. Korv vill golfarna ha och därmed basta. Finns det inte korv i kiosken blir det väl upplopp.

Anna tycker att man skall äta mörkt bröd med kyckling på och till detta dricka mineralvatten
eller grönt te i stället.

Jag har ju länge hävdat att en tallrik havregrynsgröt är det bästa man kan äta innan man går ut på banan. Men Anna säger absolut inte havregrynsgröt utan på morgonen innan skall det vara proteinrik frukost gärna makrillfilé, kokt ägg eller avokado.

Jag har talat med Lina på restaurangen på Sundbyholm. Hon håller med om att det är en omöjlighet att ta bort korven men att servera mörkt bröd med kyckling eller kalkon går bra. Energidryckerna som också får kritik av Anna kommer att tas bort och ersättas av vitamindrycker