Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

lördag, augusti 18, 2007

Frösåker


Jag har länge hört atalas om hur fin banan är men varje gång jag tänkt att åka dit och spela har det kommit hinder i mellan. Nu har det i alla fall blivit av. Banna var i ett strålande skick. Greenera var hala som ett parkettgolv. Så i början vågade jag knappt slå till bollen eftersom den rullade i väg jätte fort.


Banan var inte så lätt och jag kan förstå att det finns ambitioner att göra den till en riktig mästerskapsbana. Men en av kamraterna i sällskapet som slår riktigt långt och det vill säga 300 meter kunde lägga bollen på green på ett slag. Det är roligt att se sådant spel.


På bilden ser du 18 hålet som är framröstat som ett av sveriges vackraste golfhål.

Har du inte redan spelat på Frösåker skall du absolut göra det.

2 Comments:

At 21 augusti, 2007 09:28, Anonymous Anonym said...

Var ligger den?

 
At 27 augusti, 2007 22:02, Blogger Sverker said...

Frösåker ligger utanför Västerås. Kommer du från Eskilstuna åker du mot Ikea och flygplatsen. När du kommer till rondellen för att ta av mot Ikea eller flygplatsen åker du mot Ihrsta. Sedan står det skyltar

 

Skicka en kommentar

<< Home