Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

fredag, juli 27, 2007

Säg vad du tycker

Nu har det hänt en hel del på Sundbyholm. Jag tänker i första hand på restaurangen i klubbhuset som har renoverats . Puben med altanen utanför som har kommit till. Janne Hållberg som numera är anställd av bolaget och för att ta hand om medlemmarna. Shopen som är nedlagd. Ny krögare. Greenfee för 9 hål som har införts. Framförallt sänkningen av priset på spelrätter till 2 000 kr och återbetalning av medlemslånen med 8 000 kr och omvandlingen av resterande lån till spelrätt.

Det finns mer att nämna men jag tycker att det skulle vara roligt att höra vad du tycker. Givetvis får du ha synpunkter på banan, dess skick och på vad du vill men häng inte upp dig för mycket på vad korven och mackorna kostar.

Du kan svara anonymt eller med ditt namn. Det avgör du själv. Det är bara att klicka på texten comments och skriva. Tack för dina synpunkter.

1 Comments:

At 30 juli, 2007 21:20, Anonymous Anonym said...

Det är bra att man kan köpa greenfee för endast 9 hål. Sänkningen av prisrätter är också positivt.

 

Skicka en kommentar

<< Home