Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

fredag, maj 18, 2007

Nya medlemmar strömmar till

Nu kan jag berätta att vi har fått ca 45 nya medlemmar sedan vi hade årsmötet. Givetvis är det så att det förmånliga priset på spelrätter som är sänkt till 2 000 kr lockar . Utan tvekan är det lägsta priset i Eskilstuna bland de traditionella banorna. Vid ett tillfälle kom det sju nya medlemmar samtidigt och betalade kalaset kontant. Just det cash is king. Inga medlemmar har lämnat klubben sedan årsmötet. Jättebra. Till och med att medlemmar som hade sagt upp sitt lån ändrade sig och stannade kvar. Bolaget som äger banan har också sagt att det inte kommer att bli några höjningar av årsavgiften.

Senast den15 juli skall du ha lämnat ditt nummer på ditt bankkonto till kansliet för då är det dags för alla medlemmar med lån att casha hem 8 000 riksdaler. Känns bra. Maila gärna in ditt konto nummer till kansliet . Mailadressen hittar du på klubbens hemsida.

Nu väntar vi på att 4 tee snart skall bli klar. Senast till Riksmästerskapen, som går i mitten av juli, skall den i alla fall vara färdig. Många undrar var damtee skall ligga med det är ännu inte bestämt. Med en ny tee kommer hela hålet att få en ny spännande karaktär. Det blir inte roligt om bollen landar på berget. Den saken är klar.