Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

lördag, oktober 07, 2006

Frida Wimnell vann KM för damer


Frida tyckte själv att det gick fint att vinna KM för damer. Hon tog ledningen direkt på håll 1 och ledde sedan hela vägen. Hon har 5,1 i hcp och det är lite lägre än de andra i tävlingen Frida började spela golf på vintern 87 – 88 inomhus. Men hon har gjort uppehåll i 5 år.

Hon trivs jättebra i damlaget på Sundbyholm och hon är belåten med både banan och mottagandet från klubben. Vår pro Janne får beröm eftersom han hjälper henne med träningen.
Nästa år siktar hon på att spela mer Open tävlingar.

Frida är 29 år och arbetar som orderplanerare med verkstaden och med logistikfrågor på Alfa Laval. Hon är utbildad civilingenjör och har studerat i Frankrike i 1,5 år och lika länge i Spanien. I Frankrike träffade hon kärleken i form av Vincent som är fransman och som har följt med henne till Eskilstuna. Han läser nu svenska på komvux och jag kan berätta att han talar redan bra svenska.

De närmaste målen för Frida är att hon och Vincent skall hitta ett hus utanför Eskilstuna som de kan köpa och att Vincent får ett jobb.

Frida är en jättetrevlig och pigg tjej. Jag önskar henne lycka till med golfen och hennes framtidsplaner

1 Comments:

At 10 oktober, 2006 13:36, Anonymous Anonym said...

Grattis Frida!

 

Skicka en kommentar

<< Home