Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

tisdag, september 05, 2006

Marianne sätter piff på Sundbyholm


Marianne Lindblom heter vår nya krögare. Hon är en varm och mycket trevlig kvinna som ser som sin uppgift att göra det så bra som möjligt för oss gäster i restaurangen. Av en tillfällighet blev hon krögare på på Sundbyholm. Det har varit en tuff sommar för Marianne som aldrig har lagat mat i ett restaurangkök. Däremot vet hon mycket väl hur gästerna vill ha det. Vid sidan av restaurangen driver hon nämligen Resekompaniet och fixar bussresor till när och fjärran.

Det är inte bara matsedeln som Marianne har ändrat på utan hon har också gjort det riktigt mysigt och hemtrevligt i restaurangen.

Nu planerar hon för höstens och vinterns aktiviteter och jag gissar att det kommer att serveras julbord på Sundbyholm i år. Samtidigt har hon lite funderingar på om det skulle kunna gå att göra arrangemang tillsammans med andra golfklubbar.