Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

måndag, juli 31, 2006

golf.se

Teknik är roligt och det är roligt att gå in på golf.se. De flesta har säkert redan varit inne på golf.se och tittat runt. Men har du inte gjort så måste du absolut göra det. Det vanligast man gör på siten är säkert att boka tid antingen på den egna hemmabanan eller på någon annan bana. Föredelen är ju att du i lugn och ro kan sitta hemma och välja och vraka bland lediga tider och när receptionen är stängd.

Men snälla du har du bokat en tid som du inte tänker att utnjytta är vi tacksamma om du avbokar tiden. I annat fall blockerar du tid som någon annan kunde ha använt.

Här kan du också justera ditt hcp,boka golfresor, titta på tävlingsresultat och få en sammanställning över golftider som du själv har bokat.

Har du bredband kan du också titta på instruktionsfilmer. Jag tycker att golf.se är bra och att vi alla skall använda sidan.

1 Comments:

At 31 juli, 2006 23:10, Anonymous Anonym said...

Tack för tipset! Jag hade aldrig varit inne där men blev positivt överraskad.

 

Skicka en kommentar

<< Home