Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

torsdag, juni 08, 2006

Äntligen dags för LFG

I går spelade jag med ett par kamrater på Vidbynäs GC. Det var en väldigt trevlig bana på alla sätt. Inte minst så var restaurangen en upplevelse.

Jag har aldrig förstått varför inte golfrestauranger serverar mat för golfare vilket borde vara en självklarhet men inte. Den ständiga korven som inte har något näringsvärde finns alltid att tillgå efter 9 hål och även dessförinnan.

På Vidbynäs fanns det en särskild markering på menyn vilka rätter som var fett- och sockersnåla och som innehöll långsamma kolhydrater. Markeringen var LFG. Den betydde som det stod i förklaringen ladda för golf. Själv åt jag pasta med karre. Den var nyttigare än pannbiffen med lök.

Efter 9 hål fanns det förutom korven även tunnbrödsrulle med kyckling och smaksatt med curry. På Vidbynäs finns inga outpinnar eftersom man anser att bollen skall spelas där den ligger. Tufft va ? Det är väl så golf egentligen skall spelas.

2 Comments:

At 09 juni, 2006 15:28, Anonymous Anonym said...

Bra idé att servera näringsriktig mat för golfare. Roligt när någon har tänkt lite längre.

 
At 09 juni, 2006 15:31, Anonymous Anonym said...

Det där kan ju beror lite på hur terrängen är runt banan. På en del banor kan det blir ganska svårt att tillämpa samma princip.

 

Skicka en kommentar

<< Home