Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

lördag, april 29, 2006

Sommargreener Hej Hej

Så har det äntligen blivit dags att öppna banan som nu är öppen från och med i dag. Bollränna gäller idag och i morgon. På första maj är det som vanligt flaggtävling med 140 deltagare. Det blir 35 bollar som går ut. Det är max vad vi kan ta klara av. Det är kul att intresset är så stort.

Banan ser fin ut. En hel del arbete har utförts under vintern. I första hand har ett antal träd huggits ner kring greenerna detta efter rekommendation från vår bankonsult. På 2:an har tallar fällts på vänster hand på slänten. Tallarna som har stått där har tagit upp mycket vatten och detta har gjort slänten hård. Även på 3: an och på 17:e hålet har träd fällts kring greenerna. Detta har medfört att det blir mycket luftigare och snyggare kring greenerna samtidigt som gräset på green får mer luft vilket förhindrar svamp i gräset.

Vi vill gärna kommunicera med medlemmarna via email men tyvärr får vi tillbaka en hel del mail på grund av att vi har fel adress. Vi uppskattar om du anmäler ny adress till kansliet

1 Comments:

At 14 maj, 2006 21:22, Blogger Sverker said...

Informationen om sommargreenerna fanns före denna information på hemsidan

 

Skicka en kommentar

<< Home