Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

onsdag, februari 07, 2007

Mycket på gång

Här hemma ligger golfsäsongen nere. Men samtidigt är det många som åker utomlands för att spela och det brukar ju ge en riktig kick. Det finns mycket att välja på i resväg.
Även om det ser lugnt ut i Sundbyholm så är det mycket arbete som pågår just nu. Till att börja med jobbas det nu febrilt med att göra om hemsidan så att den blir mer strukturerad och lättare att hitta i. Det kommer bland annat att bli olika flikar för restaurangen, shopen,banan och pron. Dessutom kommer sidan att bli lättare för gästar att hitta i.

På den gamla hemsidan fanns det ju en nytagen bild varje dag. Nu har vi istället planer på att montera ett par webbkamror så att man kan sitta hemma och titta på vad som händer vid ettans tee och på rangen. Nu är det givetvis många som tänker på att det krävs tillstånd till detta. Det är sant men det brukar inte vara någon svår sak att få detta så länge som man inte lagrar bilderna och det kommer inte att ske.
Anledningen till att jag berättar om nyheten på den här sidan är just att den gamla hemsidan kommer att bytas ut och en ny kommer att installeras som vi hoppas i mitten av februari. Det känns inte så bra att skriva på hemsidan eftersom vi är nära ett byte