Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

tisdag, augusti 25, 2009

Kraftig blåst när KM spelades




Förra helgen var en riktig tävlingshelg på Sundbyholm. Då avgjordes KM i alla former och åldersklasser och Sundbyholmsmästaren.

Det blåste kraftigt och blev en tung tävling för många som jag pratade med efter tävlingen. KM för damer vanns av Frida Wimnell som har vunnit den här tävlingen tidigare. Therese Strömvall och Raili Elgbacka slutade närmast.

Framförallt tror jag att herrarna hade det tufft som spelade sammanlagt 72 hål på två dagar i den starka blåsten. PÅ fältet blåste många flaggor ur sina hållare och låg på marken. Vann gjorde en pro Anders Juhlin tätt följd av en förre detta pro Jonas Abrahamsson och trea var Magnus Dagermark.

Sundbyholmsmästare blev Peter Björkman.

Det var en bra idé att köra så här många tävlingar på en gång tycker jag. Mycket bättre än bara ha ett vanligt KM. Nu var det full fart ute på Sundbyholm.

I tävlingskommittén gjorde Ted Hillding ett bra jobb.