Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

måndag, juli 20, 2009

Föräldrahemmet



I helgen var jag i Katrineholm och spelade. När vi passerade Robert Karlssons föräldrahem, som du ser på bilden ,var det som vanligt någon som kommenterade detta. I samma boll gick ett par hemmaspelare som berättade att i förra veckan när Katrineholm hade golfvecka så hade Robert deltagit i denna . Han hade givetvis inte spelat men varit med och visat upp sig. Han brukar tydligen ganska ofta besöka sin föräldrar som tydligen fortfarande bor kvar där han växte upp.

När banan vänder tillbaka passerar man Roberts sten som han fick under golfveckan. Bredvid stenen hade man gjort en liten bunker och en liten green på platsen där Robert i många år har tränat intensivt. Gulligt. Tankarna går givetvis till Björn Borg och hans garagedörr där han tränade i Södertälje.

Förra året blev Robert Karlsson första svensk som vann penningligan under Europatouren och han var med i laget som vann guld VM.