Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

torsdag, juli 09, 2009

En intressant idé !

Anna Joelsson Söfting föreslår på Golf.se att medlemmarna skall hjälpa till att sälja sin klubb och som ersättning skulle medlemmen få lägre årsavgift. Fixar du ett gäng på 10 personer som betalar greenfee så får klubben in 3000 kr . Då skulle förslagsvis du och klubben dela lika på den intäkten och din avgift skulle minska med 1 500 kr. Sedan kan man ju tänka vidare och fundera på vad du som medlem skulle tjäna om du ordnade en företagsgolf eller en sponsor ? Ja då skulle ju hela din årsavgift var klar. Du skulle spela gratis under ett år. Det bästa av allt är att de inte blir någon beskattning så länge du inte får några pengar i handen.

Gemensamt skulle vi kunna sätta upp mål och bestämma hur de extra inkomsterna skulle användas. Vilken klubbanda detta skulle medföra. Sundbyholm har ungefär 600 seniorer som medlemmar . Det skulle kunna bli en stark säljkår av oss. Givetvis skulle det vara frivilligt att sälja och istället betala sin årsavgift på vanligt sätt.

Vad säger du ? Skall vi köra igång ?