Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

onsdag, augusti 13, 2008

Kanske lite sent Annika

Annika i Holywodd juli 2007

Det känns som om den stora golffesten på Frösåker kom av sig helt. Mycket berodde det givetvis på det dåliga vädret. Spelet fick ju helt ställas in på torsdagen. Den dagen skulle jag själv åka med båt från Torshälla hamn kl 07; 00 men när klockan ringde på morgonen 05:30 och det störtregnade och himlen var helt mörk ringde jag återbud. Dessutom hade ju SMHI gått ut med klass 2 varning och då är det väl inte till rådigt ens att vara ute på sjön.

Tydligen var det så att många av stjärnorna som var inbjuda hade tackat nej. Det blev svårt att fixa sponsorer till tävlingen så det fick Annika jobba med själv.

På sista hålet slog Annika i vattnet och resultat av hennes tävlingsinsats denna dag blev en
delad sjätte plats som hon dessutom delade med en amatör nämligen Anna Nordqvist från Eskilstuna. Stort grattis till Anna men hur roligt var detta för Annika.

I söndags intervjun i 4: an på morgonen framgick det tydligt att hon var mätt på golf nu och
ville hellre bilda familj. Helt ok när man är 37 år. Men hon skulle kanske ha slutat tidigare
när hon fortfarande stod på topp. Nu blev hennes avslutning lite så där även om hon har en tävling kvar att spela i Dubai.

Hur som helst har Annika betytt mycket för svensk golf och vi tackar dig Annika för detta

2 Comments:

At 15 augusti, 2008 17:07, Anonymous Anonym said...

På sin topp???
En golfare kan aldrig vara vara på topp, men vinner ej Annika så tycker alla svenska golfare att hon är slut som spelare. Kan tycka som du skriver Sverker att hon skulle ha slutat när hon var världsetta, men hon är fortfarande topp 10 i världen , det kallar jag fortfarande världsstjärna.
Tror inte du vet hur tight det är i världstoppen i golf. Det är inte som att spela en klubbtävling på Sumpan.

 
At 19 augusti, 2008 20:02, Blogger Sverker said...

Där slog du huvudet på spiken. Det är klart att jag inte vet hur trångt det är i toppen jag bara tycker till helt fritt.

 

Skicka en kommentar

<< Home