Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, februari 24, 2008

Vår intendent Hans Kjällström har ordet


Innan Hans kom till Sundbyholm hade han arbetat på Bofors och FFV i olika befattningar bland annat som produktionstekniker. Han har också varit VD för ett grossistföretag inom jakt och sportskytte.

År 2000 kom han in i styrelsen för den då nybildade golfklubben på Strand där han hade hand om ekonomi och medlemsfrågor på ideell basis . Sedan fick han en fast tjänst på Trosa GK som intendent och nu är han alltså intendent på Sundbyholms Golfklubb. Han trivs mycket bra på Sundbyholm och anser att det finns en stor potential för att utveckla anläggningen. Mycket positivt har hänt på anläggningen och förbättringarna fortsätter och Hans tycker att banan är en av de bättre i regionen. Byggnaderna är fina och nyrenoverade. Att sänka priset på spelrätterna radikalt har bidragit till att antalet medlemmar har ökat och förra året ökade också antalet greenfeegäster med 36 % och det borde vi vara ganska ensamma om i regionen . Det byggs om på banan, skogen rensas , rangen byggs ut för att få fler platser. Men det viktigaste är ändå att banan är bra och att det är god stämning mellan medlemmarna. .

Hans bor nu i Strängnäs sedan 1 år tillbaka och tidigare har han bott i Härad i många år.

Han beskriver sig själ som en medelgolfare men hans tid att själv spela golf har minskat