Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

tisdag, januari 29, 2008

Café Kaka skall inte till Sundbyholm

Lina Humbla och Maria Mässing har redan börjat planera
verklsamheten på Sundbyholm
Nu är det dags för nya krögare i restaurangen. Det blir en trio med Maria Mässing, Lina Humbla och Micke Byström alla med erfarenhet från branschen på Café Kaka. Tjejerna har båda jobbat på Kaka länge och Micke fortsätter att driva Kaka jämsides tillsammans med kompanjonen Lasse. Det här är mina bästa tjejer säger Micke.

I första hand blir det Maria och Lina som svarar för ruljansen på Sundbyholm. De kommer att öppna restaurangen den 1 april och kommer att servera husmanskost. I puben kommer det bara att serveras hembakat.

I övrigt satsar de på en pubmeny, á la carte och festmenyer för högtidsdagar och bröllop. Målet är också att locka lunchätare från stan. De kommer också att servera affärsluncher. På sommaren räknar de med att arrangera pubkvällar varannan fredag. Förutom jobbet på Kaka har Maria också arbetat som husmor på kollo.

Det här tycker jag känns jättebra och jag är säker på att maten som kommer att serveras kommer att uppskattas.

4 Comments:

At 30 januari, 2008 16:40, Anonymous Anonym said...

Vad roligt! Maria och Micke kommer göra ett jättebra jobb med maten tror jag.

/Mirjam

 
At 05 februari, 2008 09:37, Anonymous Anonym said...

bara att önska lycka till ... tråkigt att peter o mimmi inte blir kvar.. de har verkligen varit super bra.. friska vindar o mysig stämning... ett radar par.. varför släppa ett äntligen lyckat team.../L.Y.K

 
At 11 februari, 2008 22:13, Anonymous Anonym said...

Till LYK!

Var var de bra, någonstans!!!

 
At 17 februari, 2008 16:30, Blogger Sverker said...

Café Kaka ligger på Kyrkogatan 6 i Eskilstuna om det är det som din fråga gäller

 

Skicka en kommentar

<< Home