Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

torsdag, januari 17, 2008

Robert Berglund in i styrelsen

På höstmötet valdes Robert Berglund in i styrelsen. Robert berättar att han har spelat golf i 7 - 8 år och under 2007 blev Robert och hans hustru Mona båda medlemmar i Sundbyholm. Anledningen till detta var att Robert tycker att det är den finaste banan i stan. När priset på spelrätter sänktes till 2 000 kr underlättade detta beslutet. Tidigare har Robert varit medlem på Strand.

Familjen består av hustru och av 2 unga killar. Kortet har jag passat på att ta på Roberts arbetsplats som är SEB i Västerås där han är chef för kontorets företagsavdelning.

Innan dess har Robert både hunnit med att arbeta på Eskilstuna Rekarne Sparbank, skattemyndigheten, SEB i Eskilstuna och Oslo.

Robert har således bred ekonomisk bakgrund som han räknar med att styrelsen skall få nytta av.

Det som intresserar Robert mest i klubben är ungdomsverksamheten och det skulle inte förvåna mig om han söker sig till ungdomskommittén. Ungdomen tycker han är viktig och att det är på ungdomen som klubben skall satsa. Det är bara att hålla med.