Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

måndag, september 17, 2007

Jonas fixar resan

Bild från Stella di Mare

Jonas Abrahamsson som arbetar på Golf Plaisir har lagt ut ett upprop på klubbens diskussions sida. Han är villig att ordna en trevlig resa till Stella di Mare som ligger vid Röda Havet i Egypten . I första hand för klubbens medlemmar men det går säkert bra att ta med sig andra kamrater också på resan. Förutom golf så finns det möjligheter att göra utflykter till Kairo som ligger 11 mil från Stella di Mare och även till Pyramiderna. Ett av v'ärdens 7 underverk om jag inte minns fel. Vad sägs om att passa på att se skatterna från Tutancamos grav som vi läste om i skolan.

Genom bra utflykter som Golf Plaisir ordnar så blir det här så mycket mer än bara en golfresa. Ett jättebra sätt att umgås med sina golfande vänner på.

Temperaturen i Egypten i oktober- november ligger sådär 26 - 28 grader. Ganska lagom med andra ord.

Jonas når du på Golf Plaisir om du har frågor om resan. Dit ringer du enklast genom att gå in på www.eniro.se och sedan skriva Golf Plaisir i det gula fältet. Då kan du ringa gratis.