Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

måndag, januari 28, 2008

Rangen piffas till igen

Janne Hållberg och Alexander Forsberg ser belåtna ut när de tänker på hur fint det skall bli

Nu kommer rangen att få en rejäl ansiktslyftning . Två lektionsbås med tak och väggar skall byggas i den del av rangen som är närmast ladan. Som det är nu blir både elever och pro ofta störda av oss andra som går förbi och hejar eller som bara vill fråga om en liten sak. Dessutom tror jag att framför allt att den som tar en lektion kommer att uppskatta att få vara i fred med pron. Bredvid lektionsbåsen kommer det dessutom att bli tre platser under tak men utan väggar. De nuvarande platserna kommer att ökas med 14 så att antalet platser blir totalt 30.
Ny bollar kommer att köpas till rangen som har samma egenskaper som riktiga golfbollar och som framförallt går lika långt.
Hela området kommer att piffas upp med lite planteringar och gångvägen bakom utslagsplatserna kommer att grusas upp. Det blir fint som snus ochd det är kul att det hela tiden sker synbara förbättringar på anläggningen.