Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

lördag, februari 02, 2008

Det är golfmässa i helgen




I helgen är det golfmässa i Stockholm. Bland alla researrangörer trängs också ett antal tillverkare av golfutrustning. Vi vill ju alla komma längre när vi slår ut med drivern och det får gärna kosta en slant för att kunna komma några meter längre. Så tror jag att många av oss resonerar och det känner tillverkarna av klubbor mycket väl till. Dessutom ska det ju synas på klubborna att det är årets modell. Det är ungefär som att byta bil.

Vid årsskiftet blev det förbjudet att i tävling använda driver med trampolineffekt men i sällskapsrundor är det givetvis tillåtet. Men förbudet kommer branschen att tjäna pengar på eftersom den vill få oss att byta driver.

Årets mässa visar upp några tuffa klubbor bland annat en Taylor made driver utrustad med skruvar i klubbhuvudet så att du kan ändra bollbanan, en fyrkantig putter från Nike och ett kvinnoset i tjejfärg lite lila som jag tror är den nya tjejfärgen efter rosa.

En artikel om golfmässan hittar du på Dagens industris hemsida http://www.di.se/ .