Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

måndag, september 22, 2008

Fontänen


Är det bara jag som saknar fontänen vid 11:an och 15:e hålet. Det är tydligen så att det har varit problem med dammen där. Men nu är ju läckan fixad och då är det väl bara att sätta fart på fontänen. Eller är det så illa att vi måste vänta till nästa år på detta? Fontänen är ett trevligt inslag ute på fältet även om den inte är riktigt lika fin som den på bilden ovan

4 Comments:

At 29 september, 2008 20:24, Anonymous Anonym said...

Visste inte ens att det fanns en fontän i dammen vid de hålen! Kör igång den för tusan! I år har dammen sett lite halvdan ut med det låga vattenståndet tycker jag.

 
At 29 september, 2008 22:30, Blogger Sverker said...

Härligt att höra att vi har samma åsikt

 
At 01 oktober, 2008 00:15, Anonymous Anonym said...

Hej

Vi tätade dammen i mitten på Juli och den håller tätt, vattennivån ändras dock mycket beroende på väderlek och hur mycket vi hinner pumpa in eftersom det inte finns några naturliga inlopp i dammen. Vi har en fontän liggande, men för banans helhet(syresättning av vattnet) så är det bättre att den hammnar i dammen mellan 8-9 eftersom bevattningsvattnet till hela banan tas från denna. Vi har även börjat med att röja vass i den dammen (8-9).

MVH

Alexander Forsberg

 
At 20 oktober, 2008 12:09, Anonymous Anonym said...

Fontäner kan möjligen vara snyggt på en parkbana, men på Sundbyholm med sin karaktär av skogs-fältbana ser det bara konstlat ut. Låt fontänen ligga, om dammen vid 11-15ser "naken" ut kan man väl försöka plantera något längs med kanterna istället...

 

Skicka en kommentar

<< Home