Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, augusti 24, 2008

Fint jubileum !






Dagen började med shogun start kl 9 och då skulle alla vara på plats färdiga att slå ut. Det kändes redan när jag gick till mitt hål som var nummer 18 att banan var dyngsur. Jag hade en stilla fundering om det hade varit bättre att ta stövlar istället för golfskor. Mycket riktigt det var rikt vått på skogshålen. En liten tröst var att det var lägesförbättring på alla kortklippta ytor på spelplan. Det innebär automatiskt tillstånd att även rengöra bollen även på fairway.

Men hur som helst när vi kom ut på fältet så sken redan solen och där var banan torr och fin. Livet lekte igen. Vid tolvans hål kunde man satsa på sig själv och fördubbla insatsen om man kom på green. Samtidigt servades kaffe med färdknäpp för de som önskade.

I A klassen segrade Marvin Högman på 39 poäng och i B klassen i tävlingssammanhang rutinerade Inger Bergkvist på 34 poäng. Detta betydde att alla tävlande i B klassen höjde sitt hcp. Segrarna ser du på bilderna ovan. På den fjärde bilden ovan ifrån ser du i förgrunden Raili Elgbacka och i bakgrunden kvällens attraktion Peter Jöhnke med fru som deltog i festligheterna efter sin show. Du kan se hans show på You Tube länken nedan. Gå dit den är häftig. Skruva upp ljudet.
Tack snälla kommittén som har jobbat med arrangemanget för ett fint jubileum