Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

tisdag, april 01, 2008

Sundbyholms Golfrestaurang har öppnat

I dag öppnade vår golfrestaurang. När jag var ute och åt vid halv ett tiden så var vi närmare 30 stycken som åt lunch. Allt från klubbens personal till klubbmedlemmar. Maria och Lina hade slagit på stort och serverade strömmingslåda med hemlagat potatismos, nybakat bröd och en nyttig sallad med tomat och bönor. Det smakade väldigt bra. Dessutom var det fint väder så det var full fart på rangen och vid ettans hål på övningsbanan väntade en boll på att gå ut.
Äntligen känns det som säsongstarten börjar närma sig. Men enligt vår greenkeeper Roger som jag pratade med får vi nog vänta ännu en stund med att öppna banan som behöver torka upp. Den här vintern har tydligen inte heller varit så skonsam mot banan som jag trodde. Kärlen har saknats. Är det ingen kärle så luftas inte banan som den ska. Men med lite sol och värme fixar ju det mesta sig