Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

torsdag, april 10, 2008

Ny säsong är på gång



Nu är det dags snart att ta ner skylten att banan är stängd. Jag hoppas att det inte blir mer snö i år. Enligt min gamla mamma är det visserligen väldigt nyttigt med aprilsnö eftersom den lär vara lika nyttig som fårgödsel. Det får vara hur det vill med den saken men jag sitter nöjd med den snön som vi har fått. Skylten att man inte får gå på frostvita greener, får vi nog dras med ännu en tid, den brukar ju hänga med nästan hela säsongen men det är ju en annan femma.

Det känns som om en banöppning är nära nu och på lördag och söndag är det dags för den traditionella städningen av banan.

Det har hänt en del på rangen. Men Janne har inte bara snickrat ihop nya utslagsplatser under tak. Han har också fixat ett attraktivt och komplett kursutbud med kurser för nybörjare,dam- och herrträning, specialslag typ swing. Själv pushar han gärna för sin 3 dagars kurs som är öppen för alla men som tidigare vände sig framförallt till dom som skulle övernatta i Röda Villan. Det går minst lika bra att bo hemma och ändå vara med på kursen och äta lunch och fika med kurskamraterna. Den första kursen börjar den 12 maj. Du kan se hela det aktuella kursprogrammet under fliken pro på klubbens hemsida.

På tal om hemsida ryktas det om att en ny version av vår hemsida snart skall sjösättas det blir spännande