Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

tisdag, december 01, 2009

GK10 Avtalet klart


Nu är det klart att Sundbyholms Golfklubb blir ny medlem i GK10, vilket för fullvärdiga och gamla medlemmar, innebär att de får fritt spel på ytterligare 10 banor i Mälardalen. Det är ett välorganiserat samarbete som Sundbyholm nu får ta del av. Klubbarna samarbetar inte bara med fritt spel utan även om inköp, greenkeeperutbyte, i försäkringsfrågor, gemensam annonsering med mera.
Varje år går GK 10 touren med ett antal deltävlingar på de olika banorna samt med en final där prissumman uppgår till 100 000 kr.

Att samarbetet är populärt hos klubbmedlemmarna är tydligt. I år har det blivit 14 000 spel på varandras banor som om man värderar det till 300 kr per gång har höjt mervärdet hos medlemmarna med 4 200 000 kr. Varje klubb har fått ca 1 000 besök. Bra för restauranger och shopar.

Det här känns som ett riktigt lyft för Sundbyholm. Vi får tacka vår ordförande Lennart Lindell som hat jobbat hårt för att ro i land detta.

De klubbar som ingår är: Burvik GK, Friiberghs GK, Grönlund GK, Hallstavik GK, Norrtelje GK , Södertälje GK, Tjusta GK, Vassunda GK, Trosa GK och Ängsö GK. Samtliga banor är av hög kvalitet och ger stora möjligheter till ett variationsrikt spel.