Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

onsdag, april 23, 2008

Leif Höglund är tävlingskommitténs ordförande


Leif Höglund drar ett tungt lass i golfklubben eftersom han är tävlingskommitténs ordförande.

Till sin hjälp i kommittén har han 18 kamrater. Leif tycker själv att det är ett viktigt och ansvarsfullt uppdrag eftersom tävlingsverksamheten är stor i klubben och drar in mycket pengar.

Det ser bra ut med sponsorer i år och intresset att tävla är stort. Till flaggtävlingen första maj är redan 116 stycken anmälda och till Kuriren Cup 66 lag och då är det fortfarande en vecka kvar på anmälningstiden. Förra året ställde 72 lag upp. I år kommer också finalen i Kuriren Cup att spelas på Sundbyholm. Det kommer jag inte ens ihåg om det har skett tidigare.

Sundbyholms får ställa upp med 9 lag i finalen. Totalt kan det bli 80 lag i finalen och det innebär 160 spelare.

Den 31 maj blir det Scramble med lite prisutdelning och klubbafton som avslutning i puben. Längre fram i sommar blir det som vanligt golfvecka söndag till fredag i vecka 30.

Leif har det bra som bor i Ostra Knall på gångavstånd till banan. Det visar sig också i hans hcp som nu ligger på 13 och det är en höjning från förra året från 11. Leif muttrar lite om att det var mycket att göra med RM och seriespel förra året och att det inkräktade på hans eget spel. Vi får hoppas att han får mer tid till eget spel i år.