Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, september 12, 2010

Priser i KM


Det finns klubbar som hyllar sina klubbmästare hela året genom att vinnarna har fått sina egna parkeringsplatser. Det är ju ett pris som räcker länge och som kan användas mycket.Men häcken kring de här skyltarna borde klippas bättre.

Mer ljus på KM





Det är väldigt fint att bli klubbmästare i golf och en mycket fin prestation. Men det borde vara lite mer ljus och glans över tävlingen . Men hur man skall fixa detta vet jag faktiskt inte. Det känns som om det är många kända namn på listan över de bästa prestationerna. Frida och Anders har till exempel vunnit tidigare. Roligt att det är så många herrar som ställer upp. Mellan 20 och 30 stycken i år. I damklassen skulle det inte göra något om vi fick flera som ställde upp.
Stort grattis till segrarna Frida och Anders i alla fall.

torsdag, september 09, 2010

Torpa pensionat

I helgen var vi ett sällskap som spelade på Vidbynäs och på Trosa. Vi hade bokat ett golfpaket på Pensionat Torpa som ligger vid småbåtshamnen i Södertälje. Pensionatet visade sig vara en riktig pärla som påminde om svunna tider. Perfekt beläget vid vattnet.
Vi blev inkvarterade i olika annex och när man kom in där förstod man att här satsas det på bröllopsnätter.
I paketet ingick det också middag som serverades på Glashyttans Värdshus som låg precis bredvid och vid vattnet. Mycket trevligt och bra det också.
Pensionatet erbjuder golfpaket med Vidbynäs, Södertälje,Callfors och Vicksberg. Det är bara att välja.
Vidbynäs var som vanligt i toppskick med glashala greener. Måste varit över en bra bit över 11 i stimpvärde.
Men när du spelar på Vidbynäs är det viktigt att du bokar in dig på South Cross banan.