Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, mars 30, 2008

Lyckat årsmöte

Det blev ett mycket lyckat vårmöte med ett 60 tal deltagare och bra stämning. Det sa i alla fall flera som jag pratade med spontant till mig.
Framförallt tackade vi av Bengt Persson för allt arbete och slit som han har lagt ner på klubben sedan tidigt 90 tal. Han har jobbat till 110% i många år. Klubben uppvaktade med resa till Stockholm,teaterbesök och middag. Det är du väl värd Bengt. Nu hoppas jag bara att vi få se dig ut på banan för att spela golf. Vad jag förstår så har det ju inte varit så mycket av den varan för din del.

Jag är mycket glad åt att 2 tjejer från Café Kaka skall ta över restaurangen. Under kvällen serverade de hembakad bulle med kaffe. På tisdag kör de igång med luncher. De går ut hårt med strömmingslåda direkt. Jag vet att den är god för jag har ätit den tidigare. Flickorna heter Lina Humbla och Maria Mässing. Under kvällen bedyrade Micke Byström att det var de bästa flickorna han kunde tänka sig för att ta hand om Sundbyholm och hemlagat kommer det att bli.

Jonas Abrahamsson berättade om Golf Plasirs resor till när och fjärran. Eller vad sägs om att spela golf på Nya Zeeland, Brasilien eller Sydafrika. Till hösten kommer det att gå resor till Thailand. Long staying det vill säga att vara borta en månad och spela golf. Mycket lockande.