Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, maj 15, 2011

Golfturen gick till Skåne



Vi är ett sällskap på 8 personer som brukar göra vår golfpremiär för året i Skåne. I år gick turen till Tjörnarp där vi hade hyrt stugor. När vi närmade oss Tjörnarp undrade vi lite smått om det verkligen kunde ligga stugor härute in the middle of no where men det gjorde det och vi förstod bättre när vi kom fram. Stugorna låg väldigt fint vid en liten sjö.
När vi kom fram kom en man genast ut från en av stugorna och undrade varifrån vi kom. Det visade sig då att han tillhörde ett sällskap på 9 män som också kom från Eskilstuna.
Inom en radie av 4 mil från Tjörnarp lär det finnas 25 golfbanor i Skåne.

Första banan som vi spelade på blev Araslöv. PÅ bilderna ovan ser du den gamla restaurang delen som är ihop byggd med den nya shopen i betydligt modernare stil. Banan var ganska platt som de flesta banorna är i Skåne. Greenerna var snabba för årstiden vilket vill säga i mitten av april.
Men i övrigt tyckte jag inte att anläggningen gjorde något större intryck på mig