Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

söndag, juli 11, 2010

Sand Golf Club

På sommaren vill man ju gärna spela lite olika banor. Jag hade hört att Sand Colf Club utanför Jönköping skulle vara en bana utöver det vanliga. Banan är rankad som 82 i världen av Golf Digest i USA. Jag ringde häromdagen och bokade ett golfpaket. Det var inga problem. Golftider var det också gott om och jag tyckte att vi hade tur. När vi kom dit var det bara en handfull bilar på parkeringsplatsen. Det så lite skumt ut. Omgivningen med grushögar var inte så inbjudande. Vi gick in i det supereleganta klubbhuset.
Därifrån kunde man se ett vattenhål precis utanför fönstret. Vi gillade inte det vi såg. Vi förstod då att det här inte var någon bana för oss. Den verkade alldeles för komplicerad med sina 7 tees.
Vi åkte vidare och bokade av golfpaketet.
Greenfeen på vardagar ligger på 700 kr och på helger på 900 kr. För att bli medlem krävs det att man köper en aktie för 130 000 kr. Med aktien följer en spelrätt och en serviceavgift på 8 000 kr.
Anläggningen som har kostat 81 miljoner att bygga vill kombinera det bästa från Skottland och Irland. Det är bara att önska Golf Sand Club lycka till med sin djärva satsning.

2 Comments:

At 14 juli, 2010 07:59, Anonymous Ludwig Ohlsson said...

Sverker.

Synd att Ni vände ryggen till en av Sveriges mest intressanta och roligaste banor. Åk tillbaks.

Hälsningar.

Ludwig Ohlsson.

 
At 14 juli, 2010 18:38, Blogger Sverker said...

Jag skall fundera på vad du har sagt och kanske ta en tur tillbaka

 

Skicka en kommentar

<< Home