Sverkers Golfblogg

Här finns det möjligheter att ge sina synpunkter om det som är bra och kan bli bättre på Sundbyholms Golfklubb. För att kommentera inlägg klicka på "comments" under posten. Alla förslag och idéer är välkommna.

lördag, maj 08, 2010

Mot Eskilstuna



Efter några dagars spel i Skåne så blev det dags att vända hemåt mot Eskilstuna. Men först skulle vi ta en runda på en sista bana i Skåne som blev Vellinge. En bana som låg i det platta landskapet och som visade sig ha vatten på alla de första nio hålen. Eftersom vi spelade i olika bollar hade vi ingen vidare kontroll hur det gick för kamraterna i andra bollar. men 2 kamrater spelade bort så mycket bollar på de första hålen så något liknande har jag aldrig hört talas om. Men Vellinge var ingen större upplevelse. Möjligen berodde detta på att vädret var mulet och ruggigt.
På lördagskvällen landade vi på Omberg och där skulle vi övernatta. Vi var förvånade över att det var så mycket folk på en golfrestaurang en lördag kväll. Där var det mysig stämning och de övernattande gästerna trivdes. I golfpaketet ingick en tre rätters middag som var riktigt bra. Med spel på söndagen innan vi åkte hem så blev detta fin avslutning på den här golftouren